loader
Foto

Galerie foto

„DRAG DE ROMÂNIA MEA!” - din 10 martie, sezon nou sub semnul excelenţei

Duminică, de la ora 15.00, la TVR 2 şi TVR HD, Paul Surugiu-Fuego revine cu noi suprize şi povești ale unor oameni minunaţi, în cel de-al doilea sezon al galelor „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”.

 

„Tot ce e bun, tot ce are valoare și ce poate face diferența dintre minciună și realitate, merită continuat. Iată-ne așadar, în cel de-al doilea sezon “DRAG DE ROMANIA MEA!”. Vom continua poveștile noastre și vom aduce în fața voastră alți eroi care-au definit țara și care pot fi modele pentru cei din urma lor. Vom celebra diversitatea și vom face ca bucuriile să se țină lanț, într-un ritm și-un program de calitate. Sunt sigur că o clipă de omenie ar fi de-ajuns pentru a recunoaște măcar că România are ce oferi, că provocarea e multiplă și că, în cele din urmă, ea este în fiecare, mai simplă și mai umană decât noi toți la un loc. Vă aștept cu drag!”, a spus Paul Surugiu-Fuego.

(oar_w460)

În prima ediție, gazda spectacolului care omagiază performanța și excelența în România a pregătit momente emoţionante pentru părinți, pe versurile poeților Adrian Păunescu și Dumitru Matcovschi. La început de primăvară, „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” celebrează „al cincilea anotimp” - femeia, alături de un romantic incurabil, Gabriel Dorobanțu. Soprana și managerul Teatrului Național de Operetă și Musical, Bianca Ionescu, va face un duet de excepție cu Paul Surugiu-Fuego. Cu încărcătură deosebită este şi omagiul adus Laurei Stoica, amintindu-ne că pe 9 martie se împlinesc 13 ani de când artista ne-a părăsit prematur.

(oar_w460)

Şi în cel de-al doilea sezon vom întâlni tineri talentaţi! Prima invitată să susţină un moment artistic este Dora Gaitanovici, muzician de excepție, care cântă la pian și la saxofon, compune și scrie versuri. Tot aici, Maria Gheorghiu ne va purta în lumea folk-ului și, împreună cu Paul Surugiu-Fuego, va trezi simțăminte puternice de patriotism, printr-un moment dedicat tuturor eroilor români, iar Lucia Dumitrescu va cânta o piesă dedicată mamei. Atmosfera va fi desăvârșită de bandul emisiunii, Supermarket și baletul condus de Florin Mariș.

(oar_w460)

2019 este an aniversar pentru Paul Surugiu-Fuego, iar artistul şi-a propus să serbeze cei 25 de ani de carieră alături de publicul său. Astfel, între 13 şi 26 martie, el va porni în turneul aniversar „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”. În 15 oraşe ale ţării, fanii se vor bucura de două ore speciale, cu şlagăre, melodii noi şi vechi din repertoriul artistului, dar și de proaspătul material discografic „FERICIRE”, care va conține piesele lansate în ultima perioadă. În Bucureşti, Paul Surugiu-Fuego va susţine două spectacole la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, în data de 25 martie.

9:00 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

10:00 Teleshopping

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2