loader
Foto

Diana Cavallioti, cel mai prețios Mărțișor!

Îndrăgita gazdă a emisiunii „Gala umorului” a devenit mamă

 

Cunoscuta şi îndrăgita actriţă Diana Cavallioti, coprezentatoare a emisiunii „Gala umorului”, de la TVR 2, a primit de 1 Martie cel mai frumos Mărțișor. Diana a adus pe lume, joi, 1 martie, o fetiță perfect sănătoasă și spune că va reveni foarte curând alături de actorul Dragoș Huluba pentru filmările celui de-al nouălea sezon „Gala umorului”.

„Am născut aseară o fetiță sănătoasă și nervoasă care a trezit tot spitalul. Cred că va fi cântăreață. Ne vom întoarce împreună la TVR 2 pentru filmări”, a spus gazda emisiunii „Gala umorului”.

Diana Cavallioti trăieşte o primăvara plină de bucurie. Pe lângă evenimentul atât de fericit din viaţa ei, actriţa, care este şi protagonista peliculei „Ana, mon amour”, producţie a regizorului Călin Peter Netzer, a aflat tot în ziua de 1 martie că este nominalizată la Premiile Gopo, la categoria „Cea mai bună actriță într-un rol principal”. „Un super mărțișor. Mă bucur să fiu din nou nominalizată”, a adăugat Diana Cavallioti.

Considerată una dintre cele mai talentate actrițe ale tinerei generații, Diana Cavallioti este cunoscută publicului pentru rolul din „Amintiri din epoca de Aur 2” și totodată pentru rolul Irinei Drăgan din serialul „Cu un pas inainte". În 2017, filmul „Ana, mon amour”, în care interpretează rolul principal, a fost distins cu Ursul de Argint pentru ,,Contribuţie Artistică Deosebită în Cinematografie”, în cadrul celei de-a 67-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.

 

0:05 Delta Bucureştiului

Film* Delta Bucureştiului (Le Delta de Bucarest, Franţa-România, 2020)

Regia: Eva Pervolovici

Cu: Lena Constante, Ileana Samoilă, Ileana Samoilă Budimir

*Documentar. Istoria unui loc. Epoca comunistă. Bucureşti. Femei în detenţie dau naştere în puşcăria care a fost odată cea mai frumoasă mânăstire din Europa de Est-Mânăstirea Văcăreşti.

În zilele noastre, natura sălbatică a acaparat locul formând un ecosistem: specii protejate de fauna şi floră şi familii de rromi, cu copii născuţi în acelaşi loc în condiţii riscante.

Redactor: Gabriela Onea

1:45 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2