loader
Foto

Despre valoare, concesii şi succes – cu Liana Stanciu şi şase personalităţi

La „ Arte, carte şi capricii”- sâmbătă, de la ora 19.00, la TVR 2 şi TVR HD.

 

LIANA STANCIU
Arte, carte şi capricii

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Ana Blandiana, Oltea Şerban Pârâu, Tudor Octavian, Daniel Cristea Enache, Horia Gârbea şi Ciprian Enea  vor aborda sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 19.00, o temă din ce în ce mai des dezbătută. Mai exact, este vorba de întrebările la care Liana Stanciu îi provoacă să găsească, împreună, un răspuns – şi anume: dacă un artist are succes comercial, asta înseamnă automat că nu prea are valoare? Că a coborât ştacheta? Că a făcut concesii discutabile?

Dar acesta este departe de-a fi singurul subiect interesant al emisiunii Arte, Carte şi Capricii de sâmbăta aceasta. Autorii şi pasionaţii benzilor desenate, un gen artistic fără vârstă, şi-au dat întâlnire la Constanţa pentru Salonul Internaţional al benzii desenate din România. Veţi putea urmări o cronică a evenimentului, după cum veţi putea vedea ce înseamnă creativitatea, eleganţa şi performanţa pentru echipa Centrului Cultural Casa Artelor Sector 3 din Bucureşti - şi în primul rând pentru regizoarea Alice Barb, director al acestei instituţii.

În plus, amintim că Jack White a fost la Bucureşti într-un concert extraordinar, Muzeul Naţional de Artă al României găzduieşte o expoziţie de artă suprarealistă, iar pasionaţii muzicii vechi sunt invitaţi la concert. Dacă mai adăugăm un concurs de compuneri în limba engleză, festivalul animaţiei de la Teatrul Ţăndărică şi o noapte plină de publicitate „devorată” de pasionaţi, aveţi toate motivele să încheiaţi această săptămână urmărind “Arte, carte şi capricii”!

 

 

7:00 Teleshopping

7:30 România…în bucate (R)

TVR Moldova

Gatim romaneste

Prezintă Betty Turculeț

Producător Luminita Popa

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat Alexandra Tiniche

Emisiune realizată de TVR Moldova

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2