loader
Foto

De Sfântul Andrei, vedetele își spun secretele la „Se zice că...”

Andreea Bănică pune grâu la încolțit, iar Andrei Leonte, care nu crede în superstiții, se va răsfăța puțin. La ce se gândește Andreea Marin de ziua onomastică, aflați din emisiunea „Se zice că...”, pe 30 noiembrie, la TVR 2.

 

Se zice că...

„Se zice că...” Nuami Dinescu, Florina Constantinescu și Ioana Voicu au pregătit mare sărbătoare în ediția din 30 noiembrie, chiar de Sfântul Andrei, iar de la ora 14.10 sunt invitate în studioul TVR vedete îndrăgite ale showbizului autohton, ce poartă numele apostolului. Telespectatorii TVR 2 îi vor întâlni pe Andreea Bănică, Andreea Marin, Andreea Tincu, Andrei Leonte, Andrei Mihalache, alături de trupa Superchill și Elena Ionescu.

Românii au multe obiceiuri legate de sărbătoarea Sfântului Andrei, așa că Nuami, Florina și Ioana și-au întrebat invitații cum se pregătesc pentru ziua onomastică. Plină de optimism, proaspăta mămică Andreea Bănică pune grâu la încolțit pe 30 noiembrie. Este o tradiție în familia sa. Cum pe cel de-al doilea copil, de numai un an, îl cheamă Noah Andrei, cei doi sărbătoresc împreună. Andreea este sigură că va primi, ca în fiecare an, foarte multe telefoane și mesaje și  a pregătit un tort. Ce cadou a ales pentru fiului său? „O suzetă nouă”, spune, râzând, cântăreața.

Andrei Leonte nu e superstițios. „Nu cred in vampiri, varcolaci și alte creaturi asemănătoare. Nu cred nici măcar în zodiac, așa că de Sf. Andrei nu voi atârna usturoi la ușă. Și nici grâu nu pun, dar, ca în fiecare an, țin tot Postul Crăciunului și cum de Sf. Andrei este dezlegare la pește, abia aștept să mănânc un crap prăjit”, a dezvăluit  el.

Destăinuirile vedetelor nu se opresc aici și mai multe amănunte veți afla din ediția specială „Se zice că....”, din 30 noiembrie. Cu zâmbetul pe buze, Andreea Marin aduce noi și interesante informații despre planurile ei, iar designerul Andreea Tincu ne învaţă cum să ne îmbrăcăm într-o zi specială. Cum se știe, de la nicio petrecere nu trebuie să lipsească lautarii. In zi de sărbătoare, Andrei Mihalache ne invită la joc și voie bună la „Se zice că...”, in ziua de 30 noiembrie, de la ora 14.10.

9:00 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

10:00 Teleshopping

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2