loader
Foto

„De muzică mă leagă o amintire dragă”, spune RICĂ RADUCANU

DUELUL PIANELOR v-a adus sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 20.00, muzică live și momente pline de umor alături de cele mai îndrăgite vedete.

 

Duelul pianelor

Seară explozivă la „Duelul pianelor”. Paula și Ovi, căpitanii celor două echipe, aruncă în competiția muzicală vedete puternice.

Cu mult umor, iluzioniștii Augustin și Andrei Teașcă îl susțin cu „forțe magice” pe Ovi, iar Andreea Antonescu și Rică Răducanu fac show alături de Paula.

Ca în fiecare ediție, arbitru Adrian Enache va înclina balanța în favoarea divertismentului. Guest star al ediției de sâmbătă, 4 noiembrie: Felicia Filip pentru echipa lui Ovi, iar Gabriel Cotabiță vine alături de Paula.

„Mi s-a părut interesantă ideea de a aduce artiști din alte zone să intre în joc la „Duelul pianelor”. Am trecut prin multe momente interesante și pline de umor, tocmai bune pentru cei de acasă. Am cântat, dar poate n-a fost tocmai un moment de laudă, dar sunt actor și am încercat. Asta e și ideea, să încerci. Ne-am luat revanșa la „magie”.  Nu a fost nimic aranjat, iar echipa Duelul pianelor ne-a pregătit tot felul de surprize. Momentul care ne-a blocat.... când a trebuit să cântăm, iar pe prompter nu a apărea nimic. Am zâmbit, am încercat... dar n-am putut. Apoi ne-am zis: lasă că ne luăm noi revanșa la momentele noastre”, a povestit iluzionistul Andrei Teașcă.

Secretul lui Rică Răducanu este legat de muzică. Legenda fotbalului românesc și-a dorit în copilărie să devină artist. Așa că invitația în competiție muzicală i-a trezit amintiri plăcute. Rică Răducanu s-a simțit ca acasă la TVR. „Eu sunt produsul TVR-ului. Noi, pe vremuri, am început cu fotbalul la  TVR. Toată țara acolo m-a văzut în meciurile mele. De muzică mă leagă o amintire dragă. Când eram mic, eram mort după muzică. Tot fredonam prin casă și tata mi-a luat un acordeon. Aveam vreo 14 ani, dar aveam forță, că munceam. Și când am tras de acordeon, l-am rupt, am rupt burduful. M-a bătut tata, că dăduse mulți bani pe el”, a povestit fostul portar al Rapidului.

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 71

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

 
Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

Ecranizarea din 2019 a romanului „Numele trandafirului

Miniseria „Numele trandafirului" este difuzată în premieră, în patru părți, pe TVR2. Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 22.00, este programată a ...

 

#tvr2