loader
Foto

Galerie foto

De Mărţişor, o nouă ediţie Eurovision România

Discuţiile despre ediţia din 2015 a Eurovision România au continuat duminică, 1 martie, de la ora 21.10 la TVR 1 şi TVR HD. În săptămâna1-8 martie, telespectatorii pot asculta toate melodiile din finala Eurovision la TVR 1

 

FLORINA Constantinescu

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Cea de-a treia ediţie Eurovision România, prezentată de Ioana Voicu şi Florina Ghenescu, îi aduce în studio pe ceilalţi şase finalişti ai selecţiei naţionale duminică, 1 martie, de la 21.10. Vin să ne povestească despre pregătirile pe care le fac pentru finala de la Craiova şi să ne cânte melodiile cu care concurează: Luminiţa Anghel (A Million Stars), Lara Lee (Superman), Ovidiu Anton (Still Alive), Rodica Aculova (My Light), Super Trooper (Secret Place) şi Cristina Vasiu (Nowhere). Emisiunea poate fi vizionată şi online pe TVR+.

Cristina a promite că va avea pe scena finalei Eurovision un element nemaiîntâlnit vreodată pe vreo scenă în lume, iar Ovidiu Anton dezvăluie că anul acesta va miza pe un show complex pe scenă, nu doar pe vocea lui, ca până acum la Eurovision.

Iuliana Marciuc, producător al proiectului Eurovision, vine să ne dea amănunte despre spectacolul de la Craiova. Dan Manoliu, producător tv şi şeful delegaţiei Eurovision la zece ediţii ale concursului de până acum, vine să împărtăşească din experienţa sa Eurovision, aşa cum a trăit-o în calitate de şef de delegaţie. Iar Emanuel Avram, mare fan Eurovision, reprezintă în studio vocea publicului, a fanilor concursului din reţelele de socializare, el fiind cel care a pus întrebările fanilor legate de concursul din acest an.

Telespectatorii vor mai putea urmări duminică şi mesaje de încurajare şi susţinere pentru finaliştii Eurovision exprimate de nume importante din muzică, sport, artă: Paula Seling, Mihai Trăistariu, Cezar Ouatu, Simona Halep, Florin Piersic.

În săptămâna dinaintea finalei (1-8 martie), TVR 1 va difuza melodiile celor 12 finalişti la Eurovision România 2015, după programul următor:

Marţi, 3 martie, ora 17.00

Vineri, 6 martie, ora 13.00

Sâmbătă, 7 martie, ora 14.30

Duminică, 8 martie, ora 15.00.

De asemenea, sâmbătă, 7 martie, de la ora 21.00, în transmisiune directă de la Craiova,  telespectatorii vor afla care sunt ultimele pregătiri ale spectacolului finalei Eurovision, cum arată scena de la Sala Polivalentă şi ce surprize au pregătit organizatorii pentru seara de 8 martie.

Fanilor concursului Eurovision le reamintim să fie pe fază: concursul pentru ei se desfăşoară pe pagina de Facebook Eurovision România (www.facebook.com/eurovision.romania), iar dacă răspund provocărilor lansate, pot câştiga două invitaţii duble la show-ul de la Craiova din 8 martie.

Din 15 februarie, până la spectacolul din 8 martie prilejuit de finala naţională a concursului Eurovision 2015, TVR 1 difuzează, în fiecare duminică seară, emisiuni dedicate evenimentului muzical anual al Europei. Cele trei ediţii Eurovision România se constituie, aşadar, într-un preambul al selecţiei naţionale şi sunt prezentate de Ioana Voicu şi Florina Ghenescu (Miss G). Telespectatorii TVR 1, TVR HD şi cei care urmăresc programele Televiziunii Române online, pe TVR+ le pot urmări duminica, de la 21.10.

Eurovision România poate fi urmărită la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

***

Vedete autohtone, dar şi mulţi compozitori străini speră să reprezinte România la concursul de la Viena, din luna mai. Melodia câştigătoare va fi aleasă pe 8 martie, într-un spectacol televizat, cu public, desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova.

Pe eurovision.tvr.ro, se găsesc toate informaţiile despre concurs, dar şi noutăţile din ţară şi din străinătate pe subiectul Eurovision. Concursul cântecului european se va desfăşura, în 2015, la Viena, Austria, în 19, 21 şi 23 mai. România va participa în prima semifinală a concursului, cea din 19 mai, alături de Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

1:30 Universitaria (R)

*Emisiunea Universitaria va fi construită ca un puzzle al ofertelor şi realizărilor universitare, doctorale şi academice din diferite domenii de activitate, pentru a întări misiunea televiziunii publice de a educa românii.

Jurnalisti Ana Maria Mindu si Gabriela Voinea

Jurnalist senior si prezentator Camelia Moise

Producator : Larisa Avram

(Reluare)

2:25 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)
 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2