loader
Foto

De Crăciun, toată familia are film la TVR 2

Trăieşte bucuria Sărbătorilor, la TVR 2! TVR 2 ne invită să petrecem un Crăciun ca-n filme, alături de Bambi, Cruella De Vil, Bud Spencer, Terrence Hill sau Nicolas Cage. Poveşti de animaţie, comedii, aventuri, western, drame romantice, la TVR2.

 

Cei mici şi, de ce nu, şi cei mari vor fi răsfăţaţi cu două filme de animaţie clasice: „Bambi” (duminică, 24 decembrie, ora 17.10) şi „101 dalmaţieni” (luni, 25 decembrie, ora 13.30).

Povestea puiului de căprioară a fascinat generaţii şi generaţii de copii din 1942, când a fost produs filmul, până astăzi, reuşind să treacă proba timpului, să emoţioneze şi să fie aşteptat cu nerăbdare în continuare. Cu trei nominalizări la Oscar, „Bambi” a beneficiat de vocile lui Hardie Albright, Stan Alexander, Peter Behn. Aventurile lui Bambi, puiul de căprioară recunoscut încă de la naştere drept prinţul pădurii, şi ale prietenilor săi: iepurele Bocănilă şi sconcsul Floare, în Ajunul Crăciunului, de la ora 17.10, la TVR 2.

(w882) 101 dalmat

În prima zi de Crăciun, de la ora 13.30, copiii vor urmări cu sufletul la gură peripeţiile celor „101 Dalmaţieni” vânaţi de malefica Cruella De Vil. Pongo, un dalmaţian isteţ şi pus pe şotii, care trăieşte la Londra cu stăpânul său Roger, un compozitor burlac şi foarte timid, se apucă să facă pe peţitorul şi găseşte partenerele ideale pentru amândoi: drăgălaşa Anita şi căţeluşa ei, Perdita. În curând, familia fericită a celor patru se măreşte cu mai mulţi puişori pătaţi care, din păcate, atrag atenţia Cruellei De Vil, mare amatoare de haine din blană de dalmaţian. Cum nu reuşeşte să-i cumpere, Cruella pune la cale un plan de a-i răpi pe căţeluşii.

Pasionaţii filmului coreean vor putea urmări ultimele două episoade din cel de-al patrulea sezon „Onoare şi respect”, sâmbătă, 23 şi 30 decembrie, de la 22.10.

(w882) Dragoste l

Povestea de „Dragoste la zero grade” dintre un tânăr tehnician TV şi o muncitoare de la uzina din Braşov, întruchipaţi de Iurie Darie şi Florentina Mosora, poate fi trăită duminică, 24 decembrie, de la ora 13.10. La un concurs de schi din Poiana Braşov, Oana se ciocneşte pe pârtie cu Andrei, tenicianul tv venit în zonă să monteze un releu. El se îndrăgosteşte fulgerător, dar ea rămâne de gheaţă. După ce Oana pierde concursul de schi, iar Andrei aparatul cu care lucra, amândoi se vor alege în cele din urmă cu o frumoasă poveste de dragoste.

(w882) Bud Spence

Duminică, 24 decembrie, de la ora 201.0, petrecem un „Crăciun în Vestul Sălbatic” (The Troublemakers/The Fight Before Christmas – Italia, Germania, SUA, 1994), cu Bud Spencer şi Terrence Hill. Un western amuzant în care doi fraţi, faimoşi pistolari şi vânători de recompense în Vestul Sălbatic, nu se suportă, dar trebuie să treacă peste animozităţi atunci când bătrâna lor mamă, care vrea să-i împace cu orice preţ, îi cheamă acasă de Crăciun.

Luni, 25 decembrie, de la ora 15.10, vedem cum se poate găsi „Un soţ de Crăciun” (A HUSBAND FOR CHRISTMAS – SUA 2016), într-o comedie romantică cu Vivica A. Fox, Dominique Swain. Brooke şi Roger, graficieni la o companie pe cale să fie preluată de o alta, mai mare, se ajută reciproc acceptând să se căsătorească "de formă", la propunerea noului şef. Încet-încet, pe măsură ce se cunosc mai bine, cei doi soţi îşi dau seama că între ei există o scânteie care nu poate fi negată.

De la ora 21.10, urmărim „Pactul de Crăciun” (THE CHRISTMAS SWITCH – SUA 2014) pe care Eddie Bennett (Brian Krause), un mic escroc, îl face cu un înger: în schimbul unui milion de dolari îşi împrumută corpul unui bătrân bolnav, în perioada Crăciunului. Eddie se trezeşte în corpul bătrânului Sam Wells, în timp ce acesta ia înfăţişarea lui Eddie. În zilele care urmează, în timp ce asistă la faptele bune ale lui Sam şi la relaţia afectuoasă a acestuia cu fiica sa, Eddie începe să-şi revizuiască întreaga existenţă şi să se întrebe dacă nu cumva există lucruri mai importante decât banii.

(w882) Nicolas Ca

Trăim „Legenda cruciaţilor” (OUTCAST – SUA 2014), cu Nicolas Cage, marţi, 26 decembrie, de la ora 21.10. În China medievală, Zhao, fiul cel mic al împăratului – ales succesor de către acesta – şi sora lui, Lian, sunt prigoniţi de fratele mai mare care vrea să-i ucidă şi să pună mâna pe tron. În mod neaşteptat, ajutorul şi protecţia vin din partea a doi foşti cruciaţi, acum aventurieri fără căpătâi, Jacob şi Gallain, care îi învaţă să lupte şi să-şi apere drepturile.

La TVR 2 ai un Crăciun cu filme pentru toate gusturile, pentru cei mari şi cei mici! Trăieşte bucuria Sărbătorilor, la TVR 2!

 

@Credit foto: mubi.com

spencer-hill.de

teaser-trailer.com

cinemagia.ro

 

21:40 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)

23:35 Grădini de vis: geometrie, artă, viaţă (R)

(Jardins d'ici et d'ailleurs, Franţa, 2016)

Regia: Lelio Moehr

*Arhitectul peisagist Jean-Philippe Teyssier ne prezintă cele mai frumoase grădini din Franţa şi din întreaga lume. Datorită întâlnirilor lui cu grădinari, peisagişti, horticultori, arhitecţi, istorici sau administratori de domenii, arta acestor spaţii naturale se dezvăluie ochilor noştri.

Realizatorii au vorbit cu artiştii peisagişti care găsesc soluţii inovatoare pentru a oferi spaţii pentru respiraţie şi poezie într-o lume tot mai urbanizată.

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2