loader
Foto

Cum au evoluat concurenţii "8 într-o barcă", după patru săptămâni de foc

Am trecut de ediţia cu numărul 4 şi ne-am hotărât să vă prezentăm evoluţia celor 11 tineri concurenţi. Cine credeţi că va câştiga premiul cel mare de 10.000 de euro? Vă prezentăm câteva clipuri, iar în fiecare miercuri, vă lăsăm să vă alegeţi favoritul.

 

ALEXANDRA PĂCURARU ȘI MATEI STĂNCULESCU
8 într-o barcă

Alexandru Săndoiu s-a născut în 1996, în Bucureşti. Pentru el, „8 într-o barcă” este una dintre cele mai mari provocări, mai ales că „nu cânt, în general, când sunt în medii sociale (metrou, autobuz)”, spune el.

I-ar plăcea să cânte pe scenă cu artişti ca Michael Buble, Diana Krall, Lana Del Rey sau Chris Daughtry, dar, până atunci, să fim cu ochii pe el la „8 într-o barcă”.

Andrada Popa are 16 ani şi recunoaşte că frednoează şi cântă peste tot. Printre cele mai exotice locuri în care a cântat se află şi toaleta unui tren, unde „e amuzant pentru ca nu poţi auzi nimic din ce cânţi”.  O admiră foarte mult pe cântăreaţa Jessie J – cu care ar vrea să fie pe scenă  - şi o vede ca pe un model de urmat.

„O admir foarte mult din toate punctele de vedere, începând de la faptul că nu fumează/droghează pentru că are probleme cu inima, are o voce incredibilă, toate piesele ei au un mesaj şi sunt inspirate din viaţa ei. Niciodata nu cântă o piesa la fel (într-un live). Să cânţi cu ea e o provocare plină de surprize”!

Andreea Ilie este sora mai mică a Francescăi, iar în timpul pregătirilor din cantonament, ea s-a pregătit şi pentru admiterea la Facultatea de Teatru. A reuşit să intre în ambele locuri.  


Andi Gonz, în vârstă de 24 de ani, este un admirator înfocat al actorului Jack Nicholson, iar mersul cu bicicleta este unul dintre hobby-urile lui.

Alma Boiangiu recunoaşte că unul dintre locurile inedite în care a cântat a fost o peşteră, în timpul unei excursii cu colegii de şcoală. „Îmi plac inelele foarte mult – de la fiecare concurs de chitară din străinătatte mă întorceam cu câteva”, spune Alma.

Evelyne Vâlcu ar vrea să cânte pe scenă cu Jessie J. „Fiind născuta pe 13 mai, iar mama pe 14 mai, am fost cel mai frumos cadou de ziua ei, mai ales când a aflat că sunt fată, în condiţiile în care toate ecografiile spuneau că sunt băiat”, spune Evelyne.

Francesca Ilie s-a născut în 1991 şi printre artiştii cu care ar vrea să facă un duet să numără Jessie J.

Noni Ene s-a născut în 1992 în Bucureşti şi mărturiseşte că muzica şi actoria sunt cele mai mari pasiuni ale lui.

Paul Dovan, în vârstă de 17 ani, ar vrea să cânte pe scenă cu Justin Timberlake, iar în timpul liber îi place foarte mult să joace baschet şi să meargă la înot.

Pentru Selatin Kiazim, cel mai exotic loc în care a cântat a fost pe un vas de croazieră, „în timp ce se făcea un exerciţiu de simulare în caz de naufragiu”. „Vremea era ploioasă, valurile destul de mari, atmosfera încordată, lumea era ochi şi urechi, iar eu cântam...”, îşi aminteşte Selatin. Născut în 1995, la Tulcea, Selatin mărturiseşte că, dincolo de cântat, pescuitul este una dintre cele mai mari pasiuni, iar până acum are o colecţie întreagă de undiţe, lanseţe sau cârlige.

Ruxandra Dragomir are 20 de ani, iar muzica şi dansul sunt „singurele care mă reprezintă cu adevărat şi pe care le fac din toată inima”. Pe scenă ar vrea să cânte alături de Beyonce, Bruno Mars sau Michael Bublé.

4:15 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

5:10 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

*Limba si literatura română

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2