loader
Foto

Cu ce te va surprinde Paul Surugiu-Fuego în 2020

Anul 2020 se anunță a fi nu doar unul încărcat pentru vedeta TVR 2, dar și unul cu multe proiecte speciale care demonstrează încă o dată că Paul Surugiu este un artist complet și complex.

 

De mulți ani, Paul Surugiu-Fuego, unul dintre cei mai puternici și mai populari artiști independenți, se reinventează, venind cu noi și noi momente artistice, o imagine fresh și, cel mai important, spectacole de calitate pentru publicului său, pe care reușește să-l mențină și să-l recucerească constant. Anul 2020 se anunță a fi nu doar unul încărcat pentru vedeta TVR 2, dar și unul cu multe proiecte speciale, unele chiar atipice, proiecte care ne vor arăta încă o dată că Paul Surugiu este un artist complet și complex și că orice-și propune cu un scop nobil, prin muncă, ajunge să fie realizat. Iată câteva dintre noutățile anului care tocmai a început, chiar dacă Fuego, superstițios fiind, nu a vrut să divulge planurile sale.

  • CARTE – Bun scriitor, atent la fiecare detaliu, își dorește ca anul acesta cuvintele sale să vadă lumina tiparului, într-o formă sau alta. Fie că este vorba despre cugetările de viață, despre editorialele sale din Taifasuri sau pur și simplu despre un roman de ficțiune, anul 2020 ni-l va prezenta pe Fuego și în această calitate specială, la care ține enorm, pentru că-i oferă libertatea de a fi așa cum vrea el.
  • TEATRU – Deși absolvent al Facultății de Actorie, Fuego nu a profesat în adevăratul sens al cuvântului meseria de actor, cea pentru care s-a pregătit temeinic. După ce la FUEGOVELIONUL 2020 a avut mare succes cu reinterpretarea unei scenete de cândva, Paul și echipa sa au hotărât ca din primăvară, în sezonul patru al emisiunii sale de la TVR 2, să ofere astfel de momente publicului, ca omagii de seamă aduse marilor noștri, împreună cu actori de seamă ai României, în scenete savuroase.
  • TABLOURI – Artistul anunță noi expoziții și desigur noi tablouri pe care le realizează din pasiune, ajutându-i pe cei sărmani din vânzarea lor. Astfe, artistul pregătește opere de colecție și evenimente care au ca scop promovarea și sprijinul tinerilor artiști
  • MUZICA ȘI SIMFONIC – Cum este neobosit și la acest capitol, Fuego are mai multe premiere pentru 2020, colaborări inedite, un album de folclor autentic în plan, colinde și desigur piese de dragoste, așa cum l-au consacrat. Dar dincolo de astea, în martie îl puteți admira ... altfel. Muzica sa va deveni simfonică, pe scena Sălii Palatului, pe 22 martie 2020, de la ora 20.00, într-un spectacol grandios, cu 100 de oameni pe scenă, cor și orchestră, dirijate de Daniel Junga, invitați speciali și emoții.
  • VLOG ȘI PROPRIA LINIE DE CADOURI CARE-I POARTĂ NUMELE – Cât de curând, Fuego vrea să facă ...vloging pe Youtube. Artistul are în plan mai multe strategii, subiecte și se apucă serios de asta. În iarnă, el și-a deschis propria linie de materiale promoționale care-i poartă numele și imaginea. Astfel, publicul său poate avea căni, tricouri cu el, agende, pixuri, hanorace, brelocuri și multe altele.

„Cenaclul Flacăra”, la „Drag de România mea!”

(w882)

Paul Surugiu – FUEGO vă propune să revedeți, pe 2 februarie, de la ora 15:00, la TVR 2 și TVR 2 HD, o altă ediție a celui mai nou sezon.

Până atunci, pe 31 ianuarie, de la ora 22:00, la TVR 2 și TVR 2 HD, puteţi urmări un regal al literaturii combinate cu muzica. FUEGO propune un minunat omagiu adus marelui poet Adrian Păunescu, într-un remember de colecție „Cenaclul Flacăra”. Va veni alături de noi Andrei Păunescu, fiul lui Adrian Păunescu, ca parte a fenomenului și ca minunat continuator al acestuia. Alături de el, pentru a ne oferi un recital pe măsură, sunt invitaţi artiști de seamă, voci colosale, pline de trăire, de puritate, de sensibilitate. Veți avea ocazia să-i vedeți și ascultați pe Magda Pușkaș, Mădălina Amon, Emeric Imre și pe Cristian Buică, alături de trupa lui Andrei Păunescu, dar și pe tinerii Luca Chirigiu și Georgiana Tițoiu, care preiau ștafeta și duc mai departe această comoară inestimabilă și anume, poezia marelui poet.

19:05 Comisarul Rex

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 48

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist. O anchetă îl poartă pe comisarul italian Lorenzo Fabbri la Viena, unde întâmplarea i-l scoate în cale pe câinele poliţist Rex, care urmează să fie retras din activitate. Dar perseverentul patruped nu se lasă „scos la pensie”, ci îl ajută pe Fabbri să rezolve un caz complicat de crimă, dovedindu-se un partener de încredere. Ataşându-se de inteligentul animal, comisarul îl ia cu el la Roma, unde cariera lui Rex va continua cu succes timp de mulţi ani. Intuitiv, curajos şi loial, Rex va fi sprijinul de nădejde şi prietenul cel mai bun al comisarului Fabbri şi, apoi, al altor poliţişti cu care va lucra la cazuri palpitante şi periculoase.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Invitat:

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2