loader
Foto

Galerie foto

CSI: Crime şi investigaţii - episoade în premieră

Iată rezumatele episoadelor din această săptămână, de luni până vineri, de la ora 23.00, la TVR 2.

 

Luni, 15 septembrie

(w882) episod 11

Prietena lui Chaterine, Laura, este căsătorită cu Mark, un om de afaceri extrem de puternic şi bogat, cu puteri discreţionare asupra celor din jur. De aceea, când Catherine află că Mark ar fi angajat o echipă de asasini care să îi înlăture adversarii, Chaterine devine îngrijorată pentru viaţa Laurei care tocmai s-a separat de Mark şi vrea să divorţeze de el. Şi din păcate, temerile lui Catherine se adeveresc. Persoane cheie din jurul lui Mark  - inclusiv avocatul lui – sunt găsiţe asasinate, iar Laura îşi găseşte şi ea sfârşitul într-o ambuscadă. Numai că, adevăratul vinovat de comandarea acestor asasinate nu este Mark, ci ultima presoană pe care Catherine s-ar fi gândit să o suspecteze...

Marţi, 16 septembrie

(w882)

În acest episod, telespectatorii îşi iau la revedere de la Catherine Willows, care decide să părăsească echipa CSI. Ea acceptă o ofertp din partea celor de la FBI şi decide să se mute într-un alt oraş şi să ducă o altă viaţă, după ce eşecul suferit cu cazul prietenei ei Laura, îşi spune cuvântul. Iar pentru a-i prinde pe adevăraţii asasini, D.B. Russell îi dă o ultimă sarcină lui Catherine, acela de a o declara „moartă”.

Miercuri, 17 septembrie

(w882)

În acest episod, echipa CSI are de analizat un caz bizar în care o serie de crime par să ducă la concluzia că autorul acestora încearcă să recreeze o femeie anume folosind părţi din corpurile altor femei.

Totul a început de la câteva femei care au reclamat la poliţie că au fost acostate şi agresate de un bărbat care le-a tăiat câte o şuviţă de păr. Iar când aceste agresiuni s-au transformat în crime, echipa CSI a „intrat pe fir” şi a început să descopere amănunte terifiante. Iar pentru ca misterul să fie şi mai cutremurător, investigatorii de la CSI au primit o invitaţie inedită din partea criminalului în serie: o coadă de păr, împletită din şuviţele tuturor femeilor asasinate de el. Iar acest lucru îl face pe Russell să îşi amintească un caz mai vechi de-al său, de pe vremea când lucra în Seattle.

Joi, 18 septembrie

(w882)

În acest episod facem cunoştinţă cu Julie Finlay (interpretată de actriţa Elisabeth Shue), o fostă subalternă a lui D.B Russell din Seattle, pe care o concediase. Cu toate acestea, în lipsa lui Chaterine Willows, Russell îi cere părerea în cazul pe care îl are de rezolvat. Şi pentru că Julie este foarte bună în meseria sa, Russell acceptă toate toanele femeii pentru a afla adevărul unui mister aparent fără răspuns. Este vorba de un caz în care un accident de maşină se soldează cu o victimă şi cu un criminal care suferă de amnezie după ce a fost împuşcat în cap.

Vineri, 19 septembrie

(w882)

Aşa cum era de aşteptat, Julie Finlay devine cea mai nouă membră a echipei CSI şi acceptă ca D.B.Russell să îi fie, din nou, şef. Iar primul ei caz este unul aparent banal: o dispariţie. Numai că nu este vorba de dispariţia unei persoane, a unor acte, bijuterii sau alte valori, ci... a unei case obişnuite. Iar când casa este descoperită abandonată în deşert, misterul se adânceşte când, într-un perete, este descoperită zidită o mumie. Despre ce este vorba?

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

Tema: Cât de greu adoptam copiii?

Invitati:Ana Maria Gombos

Sofia Gombos, Paula Seling, Liana Stanciu, Gelu Duminica, Catalina Hetel , Stefan Ruxanda

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne invită joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2