loader
Foto

CSI: Crime şi Investigaţii continuă la TVR 2

De luni până joi, de la ora 23:10, urmăriţi la TVR 2 episoadele 17, 18, 19 şi 20 din sezonul al XIII-lea al serialului american „CSI: Crime și Investigaţii”.

 

Episodul 17: „Death of the Class” (luni, 31 august, ora 23:10)

David Phillips se duce la o reuniune a colegilor din liceu și o găsește pe fosta regină a balului, Becca Sloan, moartă, în urma a ceea ce pare a fi o înjunghiere în gât. Echipa CSI este chemată să investigheze, iar Phillips le prezintă foștii colegi de liceu, în timp ce încep să adune dovezile. După ce ei găsesc o bucată de sticlă ce provenea de la fotocopiatorul liceului în palma victimei, atenția cade pe Kelly Nash, una dintre prietenele victimei din liceu. Kelly, însă, are un alibi, iar echipa trebuie să caute noi dovezi prin liceu.

Episodul 18: „Sheltered” (marţi, 1 septembrie ora 23:10)

Echipa CSI este pusă în fața unei situații dificile, când găsesc trupul fără mâini al lui Carl Adams într-un bazin de scurgere în apropiere de rezervația forestieră a Las Vegas. Prietenul lui Carl, Derrick Trigg, le spune investigatorilor că i-a împrumutat lui Carl echipamentul de camping și s-ar putea ca el să fi fost ucis în timp ce făcea camping. Nick și Morgan cercetează zona în care a fost găsit cadavrul și descoperă niște scări care duc către un buncăr subteran. Înăuntru, ei descoperă dovezile care-l fac pe Tommy Barnes, proprietarul buncărului, principalul suspect al morții.

Episodul 19: Backfire (miercuri, 2 septembrie, ora 23:10)

Echipa CSI investighează o triplă omucidere. La locul crimei găsesc o fetiţă de șase ani, Molly, care este traumatizată pentru că unchiul ei, Steve, se numără printre cele trei victime. Dovezile preliminare sugerează că două dintre victime sunt hoți implicaţi într-un șir de tâlhării locale, astfel încât criminaliştii CSI încep să suspecteze că omuciderea a avut ca motiv răzbunarea.

Episodul 20: Fearless (joi, 3 septembrie, 29 aprilie, ora 23:10)

Eric Wade, un angajat al unei companii farmaceutice, este găsit mort într-o baie terapeutică cu nămol. Criminaliştii CSI suspectează iniţial o moarte prin înec. Investigaţiile scot la iveală că Wade a murit după o reacție alergică produsă de inhalarea unei mari cantităţi de latex. Echipa CSI descoperă că Wade şi un coleg de-al său se foloseau de unele substanţe produse de compania unde lucrau, pentru a-şi fabrica droguri. Între timp, Hodges află un secret despre logodnica lui, Elisabetta.

Despre CSI: Crime și Investigații

Serialul a fost difuzat pentru prima dată în 2000 pe postul american CBS. Cu 15 sezoane înregistrate până acum, CSI a fost desemnat cel mai popular serial dramatic la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo de trei ori. În 2012, CSI a fost considerat cel mai urmărit serial la nivel global şi a câştigat numeroase premiii, printre care: 9 premii Emmy (şi 23 de nominalizări), 4 premii People’s Choice Awards  etc. Succesul imens al serialului i-a făcut pe producători să creeze două seriale spin-off: CSI:New York şi CSI: Miami. Este al doilea serial ca longevitate care încă se mai produce (în SUA) după Law & Order: Special Victims Unit.

Echipa CSI Las Vegas este formată din: D.B. Russell (interpretat de Ted Danson), Julie „Finn” Finlay (Elisabeth Shue), Nick Stokes (George Eads), Sara Sidle (Jorja Fox), Greg Sanders (Eric Szmanda), Al Robbins  (Robert David Hall), David Hodges (Wallace Langham), David Phillips (David Berman), Morgan Brody ( Elisabeth Harnois), Henry Andrews (Jon Wellner), Jim Brass (Paul Guilfoyle)

6:00 Primavara amintirilor

6:55 Imnul României

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2