loader
Foto

CSI: Crime şi Investigaţii continuă la TVR 2

De marţi până joi, de la ora 23:10, urmăriţi la TVR 2 episoadele 7, 8, 9 din sezonul al XIII-lea al serialului american.

 

Episodul 7: „Fallen angels” (marţi, 31 martie, ora 23:10)

Echipa CSI investighează moartea pastorului Rick Renken, care a fost omorât într-un cimitir din Las Vegas, trupul fiind găsit lângă mormântul unui fost membru CSI Warrick Brown. Renken a fost împuşcat în ceafă, iar primele dovezi recoltate arată că a vizitat-o, înainte de a muri, pe Tina Brewster, soţia fostului membru CSI Brown. După o percheziţie la casa Tinei Brewster, echipa CSI îl suspectează pe partenerul ei Cliff Paul de uciderea pastorului.

Epidosul 8: „CSI on fire” (miercuri, 1 aprilie, ora 23.10)

Echipa CSI ajunge în mijlocul deşertului Nevada, la ceea ce pare a fi zona de impact a unui meteorit. Investigatorii descoperă că una dintre rachetele bazei aeriene din zonă a avut o defecţiune, iar impactul a scos la iveală o groapă comună, unde se află cinci cadavre. Unul dintre cadavre are la gât un medalion pe care agentul Finley îl recunoaşte imediat. Medalionul a aparţinut lui Janet Warren, o femeie care a fost violată şi ucisă în Seattle, pe când Finley lucra acolo. Acest caz nerezolvat a costat-o pe Finley pierderea slujbei.

Episodul 9: „Strip Maul” (joi, 2 aprilie, ora 23:10)

Membrii CSI Las Vegas le oferă o mână de ajutorul poliţiştilor şi merg în patrulare prin centrul oraşului american. După arestările obişnuite ale unor traficanţi de droguri şi prostituate, lucrurile iau o întorsătură mai neagră, când descoperă un cadavru într-una din maşinile din centru. Victima este Keith Dobson, un bărbat care a murit prin împuşcare cu un glonţ care a provenit – crede agentul Hodges – de la armă... din plastic.

Despre CSI

Din 17 martie, de la ora 23:10, urmăriţi pe TVR 2 episoade în premieră din cel de-al 13-lea sezon „CSI: Crime Scene Investigation”, serialul poliţist care prezintă cazurile şi investigaţiile criminaliştilor de la Las Vegas Police.

Serialul a fost difuzat pentru prima dată în 2000 pe postul american CBS. Cu 15 sezoane înregistrate până acum, CSI a fost desemnat cel mai popular serial dramatic la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo de trei ori. În 2012, CSI a fost considerat cel mai urmărit serial la nivel global şi a câştigat numeroase premiii, printre care: 9 premii Emmy (şi 23 de nominalizări), 4 premii People’s Choice Awards  etc. Succesul imens al serialului i-a făcut pe producători să creeze două seriale spin-off: CSI:New York şi CSI: Miami. Este al doilea serial ca longevitate care încă se mai produce (în SUA) după Law & Order: Special Victims Unit.

9:00 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

10:00 Teleshopping

 
Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

Ecranizarea din 2019 a romanului „Numele trandafirului

Miniseria „Numele trandafirului" este difuzată în premieră, în patru părți, pe TVR2. Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 22.00, este programată a ...

 

#tvr2