loader
Foto

Cristina Şoloc ajunge în mijlocul samsarilor de maşini

Sâmbătă, la „Negustorii de ocazii”, Cristina vă spune care-s secretele samsarilor, atunci când vreţi să vă cumpăraţi o maşină second hand. De la ora 13:00, vă aşteptăm pe TVR 2 şi TVR+ cu noi sfaturi despre piaţa produselor la mâna a doua din România.

 

CRISTINA ŞOLOC
Negustorii de ocazii

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Cu o experienţă de aproape zece ani ca gazdă a emisiunii Moto Magia, Cristina Şoloc cunoaşte piaţa auto a României mai bine decât oricine, iar în această sâmbătă o vom vedea cum îşi pune tot know how-ul   în practică, atunci când trebuie să negocieze cu samsarii de maşini second hand din România.

Tot în ediţia de sâmbătă, Cristina ne spune alte locuri şi magazine de unde ne putem cumpăra îmbrăcăminte la un preţ redus, iar de această dată ajungem la un depozit cu uniforme militare, unde vom găsit câteva articole... surpriză.

De câţiva ani, cumpărătorii români sunt ademeniţi de magazinele de antichităţi, însă câte din produsele lor sunt într-adevăr autentice? „Împreună cu expertul în artă, Dana Postolache, Cristina încearcă să găsescă diferite obiecte de colecţie cu care să decoreze o locuinţă: mobilă stil florentin, tablouri, sfeşnice de argint. Desigur, majoritatea preţurilor din magazinul de antichitati sunt negociabile. Aflăm informaţii despre autenticitatea obiectelor de arta, dar şi despre faptul că nu tot ce este vechi e şi valoros”, spune Sorin Sirbov, co-producătorul emisiunii „Negustorii de ocazii”.

La ofertele săptămânii, sâmbătă veţi  descoperi media playere  care transformă televizoarele în Smart TV-uri, sisteme audio 5.1, plus câteva maşini pe care noi le-am găsit la un preţ foarte bun.

***

Din 18 octombrie, TVR 2 difuzează Negustorii de ocazii, o emisiune care vă aduce cele mai bune informaţii despre piaţa produselor la mâna a doua. „Piaţa de second-hand a cunoscut o creştere uriaşă în România în ultimii ani. Deşi impresia generală este că oamenii săraci îşi cumpără produse la mâna a doua, statisticile arată că principalii cumpărători pe această piaţă sunt persoanele cu venituri medii. Având în vedere că acestea sunt în număr mare, ne-am gândit să le oferim o emisiune care să îi ajute în luarea unei decizii vizavi de achiziţionarea unui produs care să le ofere sfaturi utile din partea unor specialişti în diverse domenii, dar şi oferte speciale, atât pentru produse second-hand, cât şi pentru produse noi", spune Laurenţiu Mandu, co-producătorul emisiunii.

***
Emisiunea este difuzată şi pe TVR HD, de la ora 14:00.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Matematica

Producator: Sinziana Milosoiu

15:30 Teleşcoala

* Limbi străine Sezon Nou

* Limba spaniola

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2