loader
Foto

Galerie foto

Cristiana Bota, Cornelius Roşiianu şi Corina Dănilă, la „Generaţiile TVR”

Cu Iuliana Marciuc – miercuri, 26 octombrie, de la ora 20.00 , la TVR 2 şi TVR HD

 

TVR 60

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În a doua ediţie a emisiunii “Generaţiile TVR”, Iuliana Marciuc vă invită la TVR 2 şi TVR HD să fiţi părtaşi la dialogul cu trei dintre oamenii TVR de ieri şi de astăzi: Cristiana Bota, Cornelius Roşiianu şi Corina Dănilă. Mulţi români îşi reamintesc de faptul că, în perioada ceauşistă, crainicele TVR le înseninau viaţa cenuşie şi dădeau tonul în modă, iar una dintre acestea era jurnalista Cristiana Bota. Pe Cornelius Roşiianu telespectatorii îl ştiu ca fiind unul dintre principalii prezentatori ai „Telejurnalului“, dar puţini cunosc activitatea sa managerială de la TVR 2. Iar Corina Dănilă, omul care de mai multe sezoane aduce la TVR 2 o emisiune valoroasă, de suflet – nu mai are nevoie de nicio prezentare. În această săptămână, la “Generaţiile TVR”, ei sunt cei care vor vorbi cu Iuliana Marciuc despre modul în care Televiziunea Română face parte din viaţa noastră, a tuturor, chiar dacă nu ne dăm seama de acest lucru.

“Generaţiile TVR” este emisiunea despre istoria frumoasă, strălucitoare - veselă şi tristă, câteodată tulbure dar plină de evenimente memorabile a celor 60 de ani de când Televiziunea Română a intrat în casele şi în viaţa românilor. Dacă, de regulă, femeile cochete aleg să-şi ascundă vârsta, Televiziunea Română preferă să-şi dezvăluie, odată cu anii, atuurile. Emisiuni care au făcut istorie, oameni care i-au schimbat faţa, întâmplări neştiute (în 60 de ani, se adună destule), informaţii inedite, lucruri de culise, topuri cu cele mai influente personalităţi, cam aşa s-ar defini Anul 60 al Televiziunii Române.

În fiecare miercuri seară, timp de cinci ediţii, TVR 2 îi invită pe români la dialogul dintre Generaţiile TVR. Timp de cinci ediţii veţi afla modul în care atât oamenii micului ecran de ieri şi de astăzi au evoluat în această "fabrică de vise". Cu  nostalgie, cu umor, dar şi cu autoironie şi autocritică a venit vremea unei ample aduceri aminte pentru telespectatorii Televiziunii Române, după 60 de ani.

Realizator si producător: Producator Maria Cristina Ţilică

 

19:05 Comisarul Rex

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 48

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist. O anchetă îl poartă pe comisarul italian Lorenzo Fabbri la Viena, unde întâmplarea i-l scoate în cale pe câinele poliţist Rex, care urmează să fie retras din activitate. Dar perseverentul patruped nu se lasă „scos la pensie”, ci îl ajută pe Fabbri să rezolve un caz complicat de crimă, dovedindu-se un partener de încredere. Ataşându-se de inteligentul animal, comisarul îl ia cu el la Roma, unde cariera lui Rex va continua cu succes timp de mulţi ani. Intuitiv, curajos şi loial, Rex va fi sprijinul de nădejde şi prietenul cel mai bun al comisarului Fabbri şi, apoi, al altor poliţişti cu care va lucra la cazuri palpitante şi periculoase.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Invitat:

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2