loader
Foto

Cazul unei femei care a învins moartea, în emisiunea „Destine ca-n filme”

Despre povestea incredibilă a unei femei despre care se poate spune că s-a născut a doua oară, aflaţi, acum, din ediţia de marţi, 5 noiembrie, a emisiunii „Destine ca-n filme”, prezentată de Iuliana Marciuc.

 

Ediţia din 5 noiembrie este disponibilă pe TVR +

În această ediţie, Iuliana le va prezenta telespectatorilor cazul unei femei care a învins moartea. Ada Mihaela Calciu este protagonista unei poveşti uluitoare despre tragedie, speranţă, credinţă şi miracolul reîntoarcerii la viaţă. Emisiunea este difuzată simultan şi online pe TVR+.

Ce-şi poate dori mai mult un om: bani, o carieră de succes, împlinirea în dragoste? La 35 de ani, Ada Mihaela Calciu le avea pe toate. Din păcate, destinul ei trece de la fericire la dramă într-o singură clipă. Aflată într-o vacanţă exotică alături de prieteni şi de soţul ei, suferă un groaznic accident de maşină şi intră în comă de gradul 3, echivalent cu moartea clinică.

Tot în ediţia de marţi a emisiunii, telespectatorii vor afla povestea impresionantă a unui băiat căruia i s-a schimbat radical viaţa după ce a fost înfiat, dar şi cum a contribuit la salvarea altor vieţi destinul unei mirese care şi-a pierdut viaţa într-un accident.

Despre emisiunea „Destine ca-n filme”

În fiecare marţi, de la ora 20.00, la Destine ca-n filme, Iuliana prezintă adevăraţi eroi care au trăit, cu voie sau fără voie, experienţe incredibile, desprinse parcă din scenariile unor producţii cinematografice. Ea va merge în cele mai neaşteptate locuri din ţară pentru a cunoaşte astfel de oameni, pentru a aduce publicului TVR 2 experienţa, emoţia, drama, pasiunea, speranţa, deznădejdea sau bucuria lor. Cu experienţa sa jurnalistică, dar şi cu multă sensibilitate şi răbdare, Iuliana îi va provoca pe interlocutorii ei să povestească  despre acele clipe din viaţă ce le-au schimbat destinul pentru totdeauna.

4:15 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

5:10 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

*Limba si literatura română

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2