loader
Foto

Galerie foto

Cătălin Cazacu s-a refugiat pe insula unde nu există COVID-19

Despre Cătălin Cazacu, prezentatorul emisiunii „Distracțiile lui Cazacu”, se știe că nu refuză aventura. Îl vedeți în fiecare sâmbătă, de la ora 22:50, la TVR 2.

 

Recent, vedeta a luat bilet „numai dus” către Zanzibar și urmează să petreacă următoarea perioadă într-un peisaj exotic. De ce Zanzibar? „Îmi plac destinațiile la căldură, nu suport iarna și nici ea pe mine. Am prieteni aici și sunt mulți români. Cred că este singura insulă unde nu există niciun caz de COVID-19”, a explicat Cătălin Cazacu.

Pentru că este întotdeauna spontan și dornic să încerce orice provocare, Cazacu spune că nu va sta într-un resort ci „alături de localnici, pe plajă”. „Mă aflu pentru prima dată în Zanzibar. Aici te întorci un pic în timp… vreo 50 de ani. Vreau să fac safari, scufundări, să merg la pescuit și să încerc feluri exotice de mâncare… Mi-am depus deja actele pentru permis ca să pot conduce aici”, a adăugat prezentatorul.

(oar_w460)

Chiar dacă este plecat din țară, emisiunea „Distracțiile lui Cazacu” continuă la TVR 2, iar sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 22:50 a avut un invitat special: Mihai Zmărăndescu, fiul cunoscutului sportiv Cătălin Zmărăndescu, multiplu campion în MMA.

Tânărul de 21 de ani a crescut alături de tatăl său prin sălile de antrenament, și-a făcut debutul în MMA și are deja trei titluri câștigate. La întâlnirea cu Cătălin Cazacu, Mihai a vorbit despre lucruri mai puțin știute din viața sa. Nu s-a ferit să povestească despre relația încordată cu tatăl său și a dezvăluit o întâmplare inedită legată de tatuajul pe care și l-a făcut la debutul ca luptător MMA și care mai târziu a descris scena de învingător. Cătălin Cazacu a mers la sala unde se antrenează Mihai Zmărăndescu pentru a învăța o tehnică mai dificilă și l-a provocat la luptă pe sportiv.

13:00 Azi pentru maine

Sezon Nou

* Sistemul scolar românesc îsi caută de 30 de ani o identitate. Reforme peste reforme, modificări de reforme, reveniri, experimente, încercări. S-au făcut studii mai mult s-au mai putin serioase, s-au încercat tot felul de solutii.

În realitate, sistemul de învătământ mosteneste în bună măsură zestrea celor 45 de ani de comunism. Elitele sale au fost atunci eliminate. Au rămas profesori buni peste tot, au existat în continuare si scoli mai bune, si licee, șsi universităti, dar toate acestea functionau mai degrabă inertial, nicidecum ca o consecintă a unor politici coerente si care să încurajeze performanta. Profesorii șsi părintii de astăzi sunt în mare măsură elevii de atunci, cei care culegeau recoltele, care învătau cu suplinitori de multe ori fără bacalaureat, în frig si/sau la lumânare.

*Episodul 2

Realizator Constantin Lupescu

Producător Alexandru Munteanu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:00 Reţeaua de idoli (R)

Producător: Irina Păcurariu

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2