loader
Foto

"CÂŞTIGĂ ROMÂNIA!", un nou concurs de weekend: "Izvor de cunoaştere"

În perioada 20 aprilie – 25 iunie 2018, pe pagina de Facebook a concursului de cultură generală de la TVR 2 fanii care răspund corect la o întrebare pot câștiga un rucsac smart cu premii, oferit de Aqua Carpatica.

 

Documente disponibile pentru descarcare:

De astăzi, „Câștigă România!” dă startul unui nou concurs pe pagina de Facebook a emisiunii. Intitulat sugestiv "IZVOR DE CUNOAŞTERE" şi sub sloganul "Aqua Carpatica îți potolește setea de cunoaștere!", timp de 10 săptămâni, în fiecare weekend, pasionaţii concursului de cultură generală de la TVR 2 se pot bucura de premii atractive dacă răspund corect la o întrebare despre râuri, izvoare minerale, stațiuni balneoclimaterice etc.

În perioada 27 aprilie – 1 iulie 2018, pe pagina de Facebook "Câștigă România!" (www.facebook.com/castigaromania) fanii paginii care răspund corect la o întrebare deschisă, pot câștiga un rucsac smart cu premii, oferit de Aqua Carpatica.

Concursul "IZVOR DE CUNOAŞTERE" se va desfășura în fiecare sfârșit de săptămână, iar participanții vor avea la dispoziție 48 de ore pentru a oferi răspunsul corect (de vineri de la ora 20:00 până duminică la ora 20:00). Pentru fiecare weekend va fi desemnat câte un câștigător, care va fi anunțat luni dimineața. Participanții trebuie să scrie într-un comentariu la postarea de vineri (de la ora 20:00) răspunsul corect la întrebări deschise, în decurs de 48 ore. Luni dimineața va fi desemnat un câștigător al rucsacului cu premii oferit de Aqua Carpatica, prin tragere la sorţi, folosind site-ul www.woobox.com. Câștigătorii vor fi anunțați tot pe pagina de facebook a emisiunii, în decurs de maxim 24 de ore de la desemnarea lor.

„Câştigă România!” a revenit în forță la TVR 2, cu un show mai antrenant şi câştiguri mai mari! În fiecare zi, de luni până joi, de la ora 20.00, Virgil Ianţu îi invită pe telespectatori să urmărească la TVR 2 cel de-al treilea sezon al singurului concurs de cultură generală pe teme despre ţara noastră.

Regulamentul concursului "Izvor de cunoaştere" îl găsiţi AICI

16:00 Educatia la putere (R)

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Cluj

* Pui pe sticlă , paine naan si creier cu ciuperci

Prezinta: Dan Pavaloiu

Producatori: Dan Pavaloiu, Radu Puscas

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2