loader
Foto

Galerie foto

Campionatul Naţional de Spinning 2017, la "Pescar hoinar" de la TVR 2

Despre cum să pescuie şti din barcă pe ploaie, dar şi despre capturile record din Delta Dunării aflaţi duminică, 20 august, de la ora 10.00, la TVR 2 şi TVR HD.

 

A doua etapă a Campionatului Naţional de Spinning – pescuit la răpitori cu năluci din barcă a avut loc în Delta Dunării, într-un areal de câteva mii de hectare. A plouat două zile în continuu, dar nimeni nu s-a gândit să abandoneze competiția. Cele 64 de echipe înscrise în concurs au căutat, pe lacuri şi canale, speciile ţintă: ştiuca mai mare de 40 de centimetri şi bibanul de peste 20 de centimetri. Fiecare etapă a fost compusă din două manșe, ce s-au dovedit a fi un adevărat maraton al celor mai experimentaţi pescari sportivi specializaţi în domeniu. A fost o competiție spectaculoasă, care s-a desfăşurat pe o vreme nu tocmai prietenoasă pentru pescari, dar foarte bună pentru obţinerea unor capturi remarcabile, pe care telespectatorii TVR 2 le vor vedea în emisiunea ”Pescar hoinar”.

(w882)

Eugen Roibu, Victor Ţăruş şi Ştefan Stoica, prezentatorii emisiunii, au surprins în Delta Dunării cele mai importante momente trăite alături de elita de spinning din România și le vor aduce telespectatorilor în ediţia de duminică,  20.08.2017 (respectiv 27.08.2017) la TVR 2 şi TVR HD.

„Deși au fost două zile grele, cu ploaie, niciun concurent nu a abandonat competiția. Au fost înscrise în concurs zeci de echipe și s-au prins peste 500 de știuci. Cea mai importantă captură a fost o știucă de peste trei kilograme. În ceea ce privește momelile, cel mai mult s-au folosit momelile din plastic, twisterele, pe montura de cârlig offset, ca să nu se agațe brădiș. Cel mai important este că, la final, toți peștii prinși au fost eliberați în bune condiții”, a povestit Victor Țăruș.

(w882)

Duminică, de la ora 10.00, telespectatorii sunt invitaţi la antrenamentul oficial şi să vadă parte din manşa întâi a la Campionatul Naţional de Spinning şi vor afla cum s-au descurcat concurenţii pe ploaie şi vânt. Mai mult, pasionaţii de pescuit vor admira captura concursului, un exemplar de știucă de cca 3 kg şi vor descoperi câteva dintre trucurile folosite de campioni. Cea de-a doua parte a competiţiei din Delta Dunării va fi difuzată în emisiunea “Pescar Hoinar” din 27.08.2017, pe TVR 2 şi TVR HD.

Emisiunea „Pescar hoinar” a fost realizată în coproducţie cu Liga Română de Spinning.

Producător: Ligia Baboş

 

 

9:00 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

10:00 Teleshopping

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2