loader
Foto

Calificarea la Europenele de tenis de masă se joacă în studiourile TVR

Televiziunea Română susţine sportul şi pe sportivii români prezenţi în competiţii interne şi internaţionale, prin transmisiuni şi emisiuni dedicate, dar şi prin parteneriate şi chiar organizarea unor evenimente sportive în incinta TVR.  

 

În această săptămână, tenisul de masă revine în studiourile TVR. Calificarea la Campionatele Europene masculine din Franţa 2019 se joacă în sediul televiziunii publice.

Vineri, 14 decembrie 2018, TVR găzduieşte, în studioul Pangrati, partida de tenis de masă dintre echipele României şi Belgiei. Confruntarea, ultima din acest an din campania de calificare pentru Campionatele Europene pe echipe, va putea fi urmărită din tribunele amenajate în studioul TVR sau din faţa televizoarelor, pe TVR 2 şi TVR HD, de la ora 16.55.

Pentru România vor evolua Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs, Cristi Pletea şi Rareş Sipos, antrenaţi de Andrei Filimon, în timp ce echipa Belgiei va fi formată din Nuytinck Cedric, Devos Robin, Allegro Martin, Lambiet Florent, antrenori Bratanov Martin şi Smirnov Alexander.

(w882)

Arbitrii partidei vor fi Ionaş Colcer, Sorin Baciu şi Nicolae Stelian din România, iar observator, Maciej Milinski, din Polonia.

Înainte de începerea meciului, imnurile naţionale vor fi intonate de Corul de copii Meloritm, condus de Elena Nicolau, care a câştigat de curând Gala Premiilor Excelsior.

Alături de România şi Belgia, din grupa noastră face parte şi Slovenia. Primle două clasate, vor merge direct la Campionatul European care se va desfăşura anul viitor la Nantes, în timp ce echipa de pe locul 3 va juca baraj de calificare.

Intrarea este liberă, accesul publicului în TVR se poate face, în limita locurilor disponibile, până la ora 16.45, prin strada Ermil Pangrati nr. 28. Pentru acces este necesar un act de identitate.

TVR are deja în palmares organizarea de meciuri ale reprezenativelor de tenis de masă, atât fetele, cât şi şi băieţii jucând mai multe partide în incinta Televiziunii, după ce, în septembrie 2016, Televiziunea Română marca o premieră, fiind gazda primei competiţii sportive internaţionale desfăşurate vreodată într-un studio TV.

 

15:00 Rivalii

Sezon Nou

* Tema: ,, PĂRINTI SEVERI sau PĂRINTI PERMISIVI?”

Invitati: Matei Stanculescu, AdrianCuculis, Sanda Ladosi, Romica Tociu, Roxana Ciuhulescu, Roxana Goga (dir. adj. Colegiul Spiru Haret), Catalin Botezatu (prin Skype).

Momentele artisitice sunt sustinute de Sanda Ladosi, Liviu Marin, Daniela Bejan

Producator: Marina Almasan,

Organizator productie: Laurentiu Baciu

Colaboratori: Costin Teodorescu si Raluca Tudor

Prezentatori: Marina Almasan si Dan Helciug

Jurnalisti: Mirela Vasile, Andreea Baciu

Realizatori: Marina Almasan, Adrian Banuta

Regizor artistic: Dan Manoliu

Coproducator: Astra dell Arte

17:00 Memorialul Durerii - o istorie care nu se învaţă la şcoală

*O istorie care nu se învată la scoală Redifuzare

*Caractere

Într-o lume deformată, mutilată moral de un regim politic criminal, au existat oameni care au reusit să-si păstreze demnitatea, refuzând orice formă de compromis. De cele mai multe ori această verticalitate morală a fost pedepsită cu ani grei de închisoare. Această serie reuneste figuri emblematice ale rezistentei anticomuniste românesti.

* Iuliu Hossu-A biruit Dreptatea

Tânărul episcop greco-catolic cu un rol determinant în Unirea de la 1 Decembrie a fost condamnat pentru credința sa. Numit cardinal „in pectore”, Iuliu Hossu a trăit până la sfârșitul zilelor sale în stare de arest. Simpla sa apariție între credincioși era văzută de regimul comunist ca un pericol.

Un film de Lucia Hossu Longin

Redactor: Doina Teodoru

Producător: Alexandru Munteanu

Un film de Lucia Hossu Longin

O coproducţie TVR-APTR

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2