loader
Foto

Galerie foto

"CÂȘTIGĂ ROMÂNIA, dăruieşte bucurie", concurs pentru prietenii virtuali

În perioada 21 septembrie – 31 decembrie 2018, fanii „Câştigă România!” care răspund corect la o întrebare deschisă despre România și dau LIKE pagini de pe Facebook a emisiunii (www.facebook.com/castigaromania) pot câștiga premii atractive.

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Fanii „Câştigă România!” au încă un motiv de bucurie. La o săptămână după ce Virgil Ianţu a dat startul celui de-al patrulea sezon al concursului de cultură generală, difuzat de TVR 2, este anunţat un nou concurs interactiv pe pagina de Facebook a emisiunii: "CÂȘTIGĂ ROMÂNIA DĂRUIEȘTE BUCURIE".

În perioada 21 septembrie  – 31 decembrie 2018, fanii „Câştigă România!” care răspund corect la o întrebare deschisă despre România și dau LIKE pagini de pe Facebook a emisiunii (www.facebook.com/castigaromania) pot câștiga premii, oferite de ANYOLI LAND SRL, constând în 10 rucsacuri Bobby antifurt, cu design patentat (fermoare si buzunare ascunse, material antităiere), cu însemnele concursului favorit și 6 seturi de lemn care conțin câte 6 jocuri: tabla de sah, carti, domino, cribbage si zaruri ambalate in pungi de catifea, cu brand aplicat.

(oar_w460)

Concursul se va desfășura în fiecare sfârșit de săptămână din perioada menționată, participanții având la dispoziție 48 de ore pentru a oferi răspunsul corect (de vineri de la ora 20:00 până duminică la ora 20:00). Pentru fiecare weekend va fi desemnat câte un câștigător, care va fi anunțat luni dimineața. Participanții trebuie să scrie într-un comentariu la postarea de vineri (de la ora 20:00) un răspuns, în decurs de 48 ore. Luni dimineața va fi desemnat un câștigător al premiilor oferite de  ANYOLI LAND SRL,  prin tragere la sorţi, folosind site-ul www.woobox.com. Câștigătorii vor fi anunțați tot pe pagina de facebook a emisiunii, în decurs de maxim 24 de ore de la desemnarea lor.

(oar_w460)

Pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să trimită datele de contact (nume, adresă, număr de telefon) la adresa de email castiga.romania@tvr.ro. Premiile nu pot fi convertite în bani.

Regulamentul concursului „CÂȘTIGĂ ROMÂNIA DĂRUIEȘTE BUCURIE” - AICI

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

12:40 Teleshopping

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2