loader
Foto

Black Harbour - un serial canadian în premieră la TVR 2

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16.00.

 

Black Harbour

Din 24 martie, la TVR 2, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 16.00, puteţi urmări un nou serial canadian: Black Harbour, cu Rebecca Jenkins şi Alex Carter în rolurile principale.

Katherine Hubbard (Rebecca Jenkins), împreună cu soţul ei Nick şi cele două fiice ale lor, se întoarce în orăşelul natal din Nova Scotia – Black Harbour – pentru a-i fi alături mamei ei, grav bolnavă. Nevoită să renunţe la restaurantul de succes pe care-l conducea în Los Angeles, ea cumpără acţiuni la un mic şantier naval local, care i-a aparţinut cândva tatălui ei. După 20 de ani se reîntoarce la Black Harbour, unde femeia începe o nouă viaţă plină de complicaţii. În afară de vechile conflicte cu cei din oraş, care par să se reaprindă, Katherine trebuie să facă faţă şi reîntâlnirii cu Paul, marea ei iubire din tinereţe, care-i va deveni partener de afaceri.

În plus, soţul său, Nick Haskell (Geraint Wyn Davies), regizor la Hollywood, trece printr-o perioadă foarte grea în care atât căsnicia, cât şi profesia sunt în cădere liberă. Şi cu toate că la început, planul lui Katherine de a începe o viaţă nouă în Black Harbour  pare a fi perfect, odată ajunşi acolo, situaţia se schimbă radical. Micul şantier naval la care ei au cumpărat acţiuni a fost administrat ani de zile de către cel mai renumit constructor de bărci, Paul Isler (Alex Carter), fostul iubit din liceul al Katherinei. Cei doi nu s-au mai văzut de ani de zile, iar întâlnirea le-a provocat nostalgii şi multe semne de întrebare: cum ar fi fi fost vieţile lor şi relaţia lor dacă ea nu ar fi plecat, dar mai ales cum va fi acum când ea s-a întors.

Curând, Katherine se vede prinsă între L.A. şi Black Harbour, între trecutul şi prezentul ei şi între ambiţiosul Nick şi tăcutul şi nostalgicul Paul.

2:25 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

3:10 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă ,Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache.

Producători: Raluca Brumariu

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2