loader
Foto

Avanpremieră Halloween în platoul Se zice că...

Controversata sărbătoare a fost dezbătută de Flori, Sonia, Ioana şi Nuami pe 29 octombrie, de la ora 17.10, la TVR 1 şi TVR+. În aceeaşi ediţie am cunoscut-o pe „Stăpâna inelelor” şi i-am revăzut pe membrii trupei Cargo.

 

Nuami Dinescu
FLORINA Constantinescu
Sonia Argint Ionescu
Se zice că...

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Vrem, nu vrem, în această săptămână, întreaga planetă este cuprinsă de febra... Halloween-ului. În ediţia Se zice că... din 29 octombrie, Nuami, Flori, Sonia şi Ioana, costumate în concordanţă cu evenimentul, au vorbit despre cum a devenit Ziua Tuturor Sfinţilor o sărbătoare cu fantome, lilieci şi strigoi... La ora stabilită, 17.10, cele patru amfitrioane v-au aşteaptat la o nouă ediţie a emisiunii de la TVR 1 şi TVR+.

Ziua Internetului a fost aniversată şi în platoul Se zice că..., alături de două bloggeriţe care au preocupări diferite, dar îndeplinesc acelaşi rol în societate. Prima dintre ele, Diana Vasiliu, este unicul terapeut antifumat din România, specializat în metoda Allen Carr. Cea de-a doua, Ana Morodan, a fost votată „Digital Diva of the Year” la cea mai importantă competiţie a bloggerilor de fashion din România.

O premieră la Se zice că... este rubrica „Stăpâna inelelor”, realizată de Luminiţa Luca, şef Departament Monden al Ziarului Ring, jurnalistă care stă cu ochii pe tot ce mişcă în mondenul românesc. Ea va oferi un inel de argint şi unul de plastic pentru câte un eveniment petrecut în săptămâna anterioară. De data aceasta, ea a adus telespectatorilor TVR 1 un interviu în exclusivitate cu Maia Morgenstern, realizat la premiera spectacolului „Leul deşertului”, în care actriţa joacă alături de maestrul Radu Beligan.

Tot în ediţia de miercuri a emisiunii Se zice că... a fost invitată şi Laura Coroianu, iniţiatoarea expoziţiei interactive „Secretele Egiptului Antic”, la care telespectatorii fideli ai emisiunii pot câştiga şi invitaţii. După cum, de asemenea, cel mai norocos iubitor de teatru se va putea alege cu o invitaţie pentru două persoane la spectacolul „Sunt un orb”, recital extraordinar al lui Horaţiu Mălăele.

Şi, pentru că tot se vorbeşte despre Halloween, este cunoscut faptul că această sărbătoare aduce cu sine şi multe dulciuri în săculeţii copiilor. Dacă acest lucru este sau nu o adevărată problemă a explicat telespectatorilor TVR 1 dr. Ileana Stamate, medic specialist diabet.

Iar de la Halloween, trecem la „Noaptea Vrăjitoarelor”, concertul pe care trupa Cargo urmează să-l susţină joi seară, la Arenele Romane. Cele patru gazde ale emisiunii i-au primit pe membrii trupei alături de ele, să discute despre riscurile dansului ce presupune scuturarea violentă a capului, despre motoare şi muzică, dar şi să ofere telespectatorilor Se zice că... una dintre cele mai noi melodii ce poartă semnătura Cargo.

În ediţia anterioară, designerul Adina Buzatu le-a dezvăluit prezentatoarelor cum se poate îmbrăca un rocker... la propria-i nuntă.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

*Limba si literatura română

Producator: Sinziana Milosoiu

15:30 Teleşcoala

* Limbi străine Sezon Nou

*Limba germană

Producator: Sinziana Milosoiu

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2