loader
Foto

Galerie foto

Avalanşă de subiecte şi interviuri în exclusivitate

La „ Arte, carte şi capricii”, cu Liana Stanciu – joi, la TVR 2 şi TVR HD

 

LIANA STANCIU
Arte, carte şi capricii

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Joi, 19 mai, de la ora 21.00, puteţi urmări o ediţie de Arte, carte şi capricii, extrem de  bogată nu doar ca informaţie diversă (de la transhumanţă la animaţie, de la muzica de tango şi cărţi de memorialistică până la premiile FreeEx şi misterele gastronomiei chineze), ci şi ca invitaţi de marcă. Dintre aceştia, amintim doar pe cele două doamne cu care Liana Stanciu va sta de vorbă în studioul emisiunii. Este vorba de artista Analia Selis (într-un dialog despre dans, muzică şi turneul Piazzola) şi de Paula Popoiu, directorul general al Muzeului Naţional al Satului din Bucureşti - care va vorbi despre aniversarea a 80 de ani de existenţă a unuia dintre cele mai iubite muzee româneşti autentice.

Din această duminică, vreme de 7 săptămâni, TVR 2 va transmite în premieră şi exclusivitate pentru români un documentar-eveniment pus la dispoziţie de Ambasada Republicii Populare Chineze. "A bite of China" va însemna pentru telespectatorii români o incursiune fascinantă în universul gastronomic al îndepartatei culturi – despre care Marius Constantinescu aduce, la Arte carte şi capricii, un inedit “aperitiv”.

Organizaţia ActiveWatch a decernat premiile FreeEx pe anul 2016 în cadrul unei gale organizate la Teatrul Bulandra, celebrând astfel Ziua Mondială a Libertăţii Presei – despre care puteţi afla informaţii relevante în această ediţie a emisiunii Arte, carte şi capricii .

“Ultima transhumanţă” este proiectul la care fotograful Dragoş Lumpan lucrează de aproape 8 ani, şi care descrie în fotografie şi film dispariţia unui mod de viaţă milenar. Este un proiect artistic, etnografic şi sociologic desfăşurat în 6 ţări, cu peste 50 de mii de km parcurşi, la finalul cărora s-au adunat o sută de mii de fotografii, 70 de ore material filmat şi 100 de ore de înregistrări audio. Un reportaj de Cătălina Filip.

Sperăm că această scurtă trecere în revistă a câtorva dintre subiectele săptămânii v-a deschis deja “apetitul” pentru ediţia de joi, 19 mai (de la ora 21.00 la TVR 2 şi TVR HD) a emisiunii Arte, carte şi capricii. – pe care o puteţi viziona şi sâmbătă, de la ora 19.00 în varianta tradusă mimico-gestual.

 

Acest program poate fi urmărit şi online, pe portalul video TVR+

7:00 Generaţia Fit

Redifuzare

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

7:25 România…în bucate (R)

TVR Craiova

* Tăst Show

Emisiune realizată de TVR Craiova

Prezentator si realizator: Doru Ciolacu

Producător : Simona Musuroi

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

(Reluare)
 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2