loader
Foto

Galerie foto

Andrei Leonte, AMI şi trupa Heaven concurează pentru TVR 1 cu echipa de interpreţi de muzică populară de la TVR 2, în această seară, la Vara pe val

Membrii Hi-Q iau în primire titicarul, iar Emil Mitrache vrea concurs de miss pe plajă, marţi după-amiază, la TVR 1 şi TVR 2

 

Turiştii aflaţi la Mamaia în această perioadă au parte de o surpriză foarte plăcută: pentru a strânge LIKE-uri pe pagina de Facebook Vara pe val, Dana Nălbaru devine şofer pe... titicar! Colegul ei Florin nu se lasă mai prejos şi îşi ia în primire rolul de vatman, împărţind bilete turiştilor care aleg o plimbare cu îndrăgitul trenuleţ. Deznodământul este, însă, unul cu totul neaşteptat, Florin fiind nevoit să scoată banii de bilete... din propriul buzunar. Vom afla cum s-a descurcat simpaticul artist în ediţia Vara pe val de marţi, la ora 17.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+. Şi tot atunci vedem şi cel mai muncit vot obţinut pentru echipa „delfinilor” de Adelin Petrişor: jurnalistul i-a oferit unei turiste pasionate de paraşutism posibilitatea de a sări de la înălţimea de 3100 de metri!

Seara, plaja Tan-Tan va avea, cu siguranţă, proprietăţi... magnetice! De la ora 22.00, Andrei Leonte, finalist la selecţia naţională Eurovision de anul acesta, face o mărturisire care va da fiori fetelor: „ Te iubesc cât 2”. AMI, artista cu milioane de vizualizări pe YouTube, vine pentru a doua oară să susţină echipa TVR 1, iar fetele de la trupa Heaven aduc la Vara pe val „Good Times”, videoclipul lor lansat chiar în această vară.

În această dimineaţă, frumoasa Alina Eremia s-a numărat printre susţinătorii echipei „delfinilor”. Iat-o cu cel mai recent hit al său, „Tu eşti vara mea”, interpretat la Vara pe val.

Echipa TVR 2 mizează în continuare pe vânzările de la bar, capitol la care a stat mai bine decât contracandidaţii de la TVR 1, la sfârşitul săptămânii trecute. Pentru a-şi întări acest atu, Emil Mitrache vine cu propunerea organizării unui concurs de miss pe plajă. În ediţia Vara pe val de la ora 17.30, telespectatorii TVR 2 află cum va fi făcută selecţia şi care va fi premiul câştigătoarei.

Seara de marţi la TVR 2 aduce telespectatorilor cântec, joc şi voie bună. De la ora 23.00, Adrian Enache este gazda serii de folclor, care aduce la Vara pe val muzică populară interpretată de artişti din mai multe zone ale ţării: Gheorghiţa Nicolae vine cu cântecul oltenilor din Romanaţi, Ion Dragan reprezintă zona Gorjului, Mihaela Nechita aduce folclor moldovenesc, iar Elena Ionescu Cojocaru încântă localnicii cu muzica Dobrogei. Acestora li se alătură Ansamblul Muntenia, pentru ca plaja Palm Beach să rămână încinsă... şi peste noapte.

Pentru că Renée Santana s-a întors în însoritul Mexic la sfârşitul săptămânii trecute, cei care vor să o revadă pot urmări aici ultima piesă pe care ea a interpretat-o la Vara pe val, „Baby”.

***

În iulie şi august, TVR difuzează, pe parcursul a şase săptămâni, în peste 150 de ore de transmisiuni în direct şi înregistrate, cel mai atractiv şi dinamic program estival al sezonului, Vara pe val. TVR iese „la atac” cu toate forţele într-un program maraton la care vor participa, pe lângă principalele vedete ale posturilor TVR 1 şi TVR 2, şi numeroşi artişti cunoscuţi publicului larg. Telespectatorii vor putea urmări o competiţie amicală între echipele TVR 1 şi TVR 2, din care câştigător va fi publicul, atât cel din faţa micilor ecrane, cât şi cel aflat pe litoral. Fiecare echipă ocupă câte o plajă din Mamaia şi încearcă să câştige publicul prin programe cât mai atrăgătoare.

Miza competiţiei TVR 1 – TVR 2 este una de proporţii: două autoturisme îi aşteaptă pe cei mai fideli telespectatori la finalul proiectului estival. De asemenea, telespectatorii vor fi recompensaţi pentru voturile şi loialitatea lor şi cu alte premii: articole sportive, excursii, electronice, produse cosmetice. Mai multe detalii despre toate acestea vor fi oferite de-a lungul celor şase săptămâni ale programului, atât în transmisiunile zilnice ale posturilor TVR 1, TVR 2, TVR Internaţional şi online, pe TVR+, cât şi pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/VarapeValTVR.

21:40 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)

23:35 Grădini de vis: geometrie, artă, viaţă (R)

(Jardins d'ici et d'ailleurs, Franţa, 2016)

Regia: Lelio Moehr

*Arhitectul peisagist Jean-Philippe Teyssier ne prezintă cele mai frumoase grădini din Franţa şi din întreaga lume. Datorită întâlnirilor lui cu grădinari, peisagişti, horticultori, arhitecţi, istorici sau administratori de domenii, arta acestor spaţii naturale se dezvăluie ochilor noştri.

Realizatorii au vorbit cu artiştii peisagişti care găsesc soluţii inovatoare pentru a oferi spaţii pentru respiraţie şi poezie într-o lume tot mai urbanizată.

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2