loader
Foto

Galerie foto

Andreea Marin a fost gazda din această săptămână a emisiunii „Generaţiile TVR”

Şi i-a incitat la mărturisiri de suflet pe: Cristian Ţopescu, Carmen Movileanu şi Mircea Radu- miercuri, 2 noiembrie, de la ora 20.00 la TVR 2 şi TVR HD

 

TVR 60

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

“Este important ca voi, telespectatorii noştri, să ştiţi un lucru la care prea puţin v-aţi gândit până acum: că şi voi aţi scris istoria vieţilor noastre, întorcându-vă către noi cu aplauze, cu scrisori, cu gânduri bune, cu critică- toate ne-au ajutat să evoluăm. Cu idei, cu inimile voastre mari şi cu răspunsuri pe care doar la voi - noi, oamenii de televiziune, le puteam găsi” – se confesează, cu sinceritate, Andreea Marin în această săptămână la “Generaţiile TVR”.

Miercuri, 2 noiembrie, de la ora 20.00, urmăriţi cea de-a treia ediţie a emisiunii “Generaţiile TVR” – programul în care telespectatorii români sunt părtaşi la dialogul dintre oamenii de televiziune  de ieri şi de astăzi. Este ediţia în care Andreea Marin discută cu Cristian Ţopescu, Carmen Movileanu şi Mircea Radu despre instituţia care a marcat viaţa românilor: Televiziunea Română.

Cristian Ţopescu: „datoria televiziunii publice nu este de a ne arăta neapărat, scuzaţi expresia, chiloţii, ci de a distra oamenii într-un mod decent, care să meargă la inima telespectatorului fără să-l şocheze neapărat prin apariţii extravagante... aproape în toate ţările lumii există o televiziune naţională. Ea este un instrument public, cum se spune, care îi ajută pe oameni să înţeleagă ce se întâmplă în jurul lor, să comenteze evenimentele de actualitate şi în final, să înţeleagă că în afară de televiziunile particulare care au drept scop comercial, televiziunea publică are un scop educativ, instructiv, distractiv”

****

În fiecare miercuri seară, timp de cinci ediţii, TVR 2 îi invită pe români la dialogul dintre Generaţiile TVR. Timp de cinci ediţii veţi afla modul în care atât oamenii micului ecran de ieri şi de astăzi au evoluat în această "fabrică de vise". Emisiuni care au făcut istorie, oameni care i-au schimbat faţa, întâmplări neştiute (în 60 de ani, se adună destule), informaţii inedite, lucruri de culise, topuri cu cele mai influente personalităţi, cam aşa s-ar defini Anul 60 al Televiziunii Române. Vă aşteptăm să-l descoperiţi”, este invitaţia Mariei Cristina Ţilică, producătorul şi realizatorul emisiunii Generaţiile TVR.

În prima ediţie, Iuliana Tudor a discutat cu Florin Brătescu şi Cătălin Măruţă, iar în a doua, Iulian Marciuc i-a avut ca invitaţi pe Cristiana Bota, Cornelius Roşiianu şi pe Corina Dănilă. Înregistrările ediţiilor difuzate pot fi urmărite pe portalul TVR+ în secţiunea “Generaţiile TVR”.

 

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2