loader
Foto

Actorul Cristi Iacob vine în această sâmbătă la „Credinţă şi celebritate”

A fost privit ca un „James Dean autohton, un veşnic revoltat cu temperament exploziv”, dar în această sâmbătă, l-am cunoascut pe Cristi Iacob, omul care este în căutarea lui Dumnezeu. „Credinţă şi celebritate” a putut fi urmărită de la 11:30, la TVR 2 şi TVR+.

 

Credinţă şi celebritate

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Născut în 1968 la Galaţi, Cristi Iacob a început să joace pe scena Teatrului Mic din 1993. De-a lungul carierei s-a remarcat în teatru jucând roluri ca: Treplev din Pescăruşul de Cehov (regia Cătălina Buzoianu), Baal în Baal de Bertold Brecht (regia Dragos Galgotiu), Horace în Şcoala femeilor de Molière (regia Alexandru Dabija).

A fost prezentator al emisiunii „Rişti şi câştigi” (2000), prezentator al emisiunii „Cartea TVRecordurilor” (2004). A aparut in „Cu un pas înainte” (Serial TV) (2007), „Martor fără voie” sau „Băieţi buni”.

„Cristi Iacob a fost privit, încă de la primele roluri, ca un James Dean autohton, un veşnic revoltat cu un temperament exploziv. A împrumutat aceste trăsături şi rolurilor pe care le-a întruchipat cu un talent de necontestat atât pe scenă, cât şi în faţa aparatului de filmat. Modul lui de a fi pare să nu aibă nici o legatură cu smerenia creştină, însă aparenţele pot, uneori, să înşele”, spune Aziza Micu, realizatoarea şi prezentatoarea emisiunii „Credinţi şi celebritate”.

„Pentru că am descoperit un om aflat într-o permanentă căutare a lui Dumnezeu, cu o neostoită sete de rugăciune, un creştin care se consideră a fi, încă, în etapa «despătimirii» sale. Acest chip ascuns al actorului Cristi Iacob vă invit să-l cunoaşteţi şi dumneavoastră”, continuă Aziza Micu.

Despre emisiune: „Credinţă şi celebritate” stă de vorbă cu personalităţi din viaţa culturală a României despre modul în care spiritualitatea şi religia se „înţeleg” cu viaţa în lumina reflectoarelor. Este credinţa un „obicei” perimat? A crede în Dumnezeu a devenit o piedică în realizarea profesională? Acestea sunt doar câteva din întrebările la care emisiunea „Credinţa şi celebritate” va răspunde, începând cu 11 octombrie, pe TVR 2.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

14:00 Cursa prin istorie

Redifuzare

Realizator si producator: Anca Berlogea-Boariu si Aziza Micu

Prezentator de Adriana Irimescu

Jurnalist: Stefania Țene

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Matematica

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

Spionaj în timpul Războiului Rece, în „Reţeaua cubaneză

Filmul de Artă la care vă invită TVR2 și TVR+ duminică, 31 martie, de la ora 22.00, este „Reţeaua cubaneză" (The Wasp Network – Franţa, Brazilia, ...

 

#tvr2