loader
Foto

Galerie foto

Actori de top în „PRIMĂVERII”, cea mai recentă producţie a TVR 2

Nume cunoscute ale scenei şi ecranului românesc se alătură actriţei Maia Morgenstern în premiera Televiziunii Române: sitcomul „PRIMĂVERII”.  

 

De luni până joi, de la ora 21.00, telespectatorii sunt invitaţi să urmărească o comedie savuroasă după un scenariu semnat de Octavian Strunilă şi în regia lui Larry Maronese.

Corina Dănilă, Diana Cavallioti, Dragoş Huluba şi Alexandru Conovaru au confirmat participarea în sitcomul „PRIMĂVERII”, o producţie a TVR, care va debuta din 8 octombrie la TVR 2.

Actorii spun că sunt entuziasmaţi de producţia TVR 2 şi că sunt onoraţi să lucreze alături de actriţa Maia Morgenstern, care deţine rolul principal.

(oar_w460)

„PRIMĂVERII este o comedie spumoasă în care sperăm ca telespectatorii să se regăsească. Povestea este ofertantă, chimia între actori perfectă, iar momentele amuzante se ţin lanţ. Mătuşa Florina, interpretată de actriţa Maia Morgenstern, aduce în casa ei din PRIMĂVERII doi nepoţi, alături de familiile lor. Pentru a deveni moştenitorii imobilului estimat la 3 milioane de euro, aceştia trebuie să stea alături de ea 10 ani şi să se supună regulilor casei”, a povestit regizorul Larry Maronese.

În studiourile TVR au început deja înregistrările şi întreaga echipă se bucură de atmosfera tonică şi amuzantă de pe platoul de filmare. “Dincolo de colaborarea cu marea actriţă Maia Morgenstern, sunt încântat că îi voi avea parteneri pe colega mea de la “Gala Umorului”, Diana Cavaliotti, dar şi pe Alex Conovaru, colegul meu de la Teatrul de Comedie”, a spus Dragoş Huluba. În ceea ce priveşte personajul pe care îl va interpreta, actorul crede că este “vocea raţională a întregii poveşti, ceea ce îl face foarte interesant”.

Cu mult umor, actriţa Diana Cavallioti, deţinătoarea trofeului pentru Cea mai bună actriță în rol principal, la Gala Premiilor Gopo 2018, dezvăluie că dă viaţă unui personaj care “încearcă, dar nu reuşeşte”. “Cu toţii avem câte o prietenă care se plânge de rudele soţului şi care ne face să zâmbim”, glumeşte actriţa.

(oar_w460)

Din distribuţie mai fac parte actorii Alexandru Conovaru, care este convins că telespectatorii TVR 2 vor fi cuceriţi atât de scenariul care este foarte bine scris, cât şi de „actorii grozavi şi cu simţul umorului”, dar şi cunoscuta şi îndrăgita vedetă TVR 2, Corina Dănilă, care îşi provoacă fanii să o urmărească de această dată într-un rol care este „sarea şi piperul poveştii”. „Mă bucur că astfel de producţii se întorc la TVR. Dincolo de faptul că lucrez cu actori talentaţi, oameni pe care îi cunosc şi îi apreciez, atmosfera este incredibilă. Este o nouă provocare pentru mine, un personaj pitoresc şi sper să reuşesc să cuceresc publicul şi de această dată“, a spus vedeta TVR.

Pe lângă actorii din distribuţie, telespectatorii se vor bucura de episoade cu invitaţi speciali, printre care inegalabilul actor Mitică Popescu şi actorul Adrian Păduraru.

9:00 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

10:00 Teleshopping

 
„Teleșcoala”: Educaţia financiară, indispensabilă pentru omul modern

La TVR 2, „Teleşcoala” le oferă celor aflaţi în anul susţinerii examenelor de Evaluare Naţională posibilitatea de a păstra contactul cu materiile ...

Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR2!

Muzicieni îndrăgiţi, şlagăre de neuitat, efecte speciale, momente unice, emoţii, umor şi bucurie. Toate, în cel mai recent spectacol grandios ...

Aventurile unei cinefile în Italia, în căutarea lui Fellini, duminică la Filmul de Artă

Filmul „În căutarea lui Fellini" este inspirat din experiența personală a lui Nancy Cartwright, artistă laureată cu Premiul Emmy, care i-a dat ...

 

#tvr2